Първоначално публикувано от Galeano
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво не харесвам в 156-цата?
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеМного от сервизите се дразнят от алфите щото не им разбират.Свикнаха момците на опели и алфата а гледат като.
Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Какво не харесвам , че е може би единствената кола на 10 години , на която трябва да и смениш радиатора за да не ти загрява на климатик , ей тфа ме убива, смених термостат измих радиатора няма братче , пускаш климатика всичко ток , докато не и дадеш газ малко за 5 сек да и дам яко газ дига на 100 градуса и не ги сваля коще да я карам само на свободна
EDIT: няма от 3 години я имам колата и не мога да и се насладя, с тези градуси от както я имам винаги е здраво след 90 градуса като е на климатикLast edited by CrazyElement; d.m.y г., 15:34.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Romeo best Покажи съобщениеminalata godina smenix radiatora,poradi cepnatina i sega dori v jegite trudno diga nad 90Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеТо на мене ми е ясно ,че е радиатора , ама защо имам чуството , че точно на алфа ромео го прави, познавам толкова хора с коли на 10 год и климатици и не са сменяли радиатор , ама стрелката им стои на 90 и не мърда.
А по темата - на моята не мога да и се порадвам - тъкмо оправя едно и излиза друго(на мен всичките ми коли са били така), но пък като си я погледна сутрин излизайки за работта ме изпълва с положителни емоции - е как да си помисля да я продам тая кола
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеКакво не харесвам , че е може би единствената кола на 10 години , на която трябва да и смениш радиатора за да не ти загрява на климатик , ей тфа ме убива, смених термостат измих радиатора няма братче , пускаш климатика всичко ток , докато не и дадеш газ малко за 5 сек да и дам яко газ дига на 100 градуса и не ги сваля коще да я карам само на свободна
EDIT: няма от 3 години я имам колата и не мога да и се насладя, с тези градуси от както я имам винаги е здраво след 90 градуса като е на климатикGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКолега, за да откачиш радиаторите с цел миене, трябва ли да сваляш цялата броня?, ама то това начинание помогна с 1-2 градуса и тфа е пак колата яко си грее един въпрос ако я карам на по-висока темп 100 примерно вредно ли е много , някъде бях чел , че няма проблеми дори и на 100 градуса?
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеМи аз го мия през бронята и като отвориш капака можеш да пръскаш на воля радиаторите, ама то това начинание помогна с 1-2 градуса и тфа е пак колата яко си грее един въпрос ако я карам на по-висока темп 100 примерно вредно ли е много , някъде бях чел , че няма проблеми дори и на 100 градуса?
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщениеЗа дизелите не знам,но на 1.8ТС се сменя и без да се сваля бронята. Предполагам и при 2.0ТС е такаLast edited by Galeano; d.m.y г., 00:08.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Не ми харесва , че не се затварят вратите с лекотаНищожно е , но ме дразни , а и прави лошо впечатление на мацките
. Това съм го срещал при всички 156ци , в които съм сядал .
Не ми харесва комбинацията родни пътища и "хубави" части по магазиините . Както всички знаем , капризни са хубавиците от към качествени носачиAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Вратите си се затварят, но трябва да има открехнат прозорец или някоя от другите. Сигурно е от налягането - явно купето е много добре уплътненоAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment